Acélszobrászat logo
line
KÉSZ

KÉSZ Ipari Park

KÉSZ Ipari Park - Kecskemét

A KÉSZ Kft. 1998-ban vásárolta meg a TRAVERZ Rt. eszközeit, kecskeméti telephelyét, és még ebben az évben az állami pályázat valamennyi feltételének teljesítése után nyerte el az Ipari Park címet. A KÉSZ Ipari Park gyártó, építéstechnikai és logisztikai központként működik.

Ebben az építéstechnikai logisztikai központban összpontosul a KÉSZ Csoport termékgyártása. A parkban működnek a cégcsoport acélszerkezet-gyártó, lemezgyártó, elektromos kapcsolószekrény-gyártó üzemei.

Az Acélszerkezet-gyártó központban különböző híd-, épületváz-, technológiai, gépészeti acélszerkezeteket gyártanak. Ugyanitt a megmunkáló üzemben szerkezeti félkész termékek készülnek a CNC gépsorokon.

Az Építészeti Termékgyártó Központ lemezburkolatok gyártására rendezkedett be, ahol trapézlemezt, görgőzött lemezeket, alumínium homlokzatburkolatokat, szendvics lemez burkolatokat, árnyékoló paneleket, tetőlemezeket, vasbeton szerkezetek építéséhez vasalat csatlakozó lemezelemeket gyártanak.

Az Elektromos Termékgyártó Központ, az épületvillamossági berendezések tervezésére, gyártására szakosodott. A társaság központi logisztikai-, raktárbázisa is ide épült. A KÉSZ Csoport különböző adminisztratív részlegei, a humánpolitika, pénzügy, minőségügy, beszerzés, értékesítés szervezetei is a parkban találhatók.

Factory Creative Studio Kft.